Black Jack Strategy

Det finns formler du kan prova och lära sig för att slå oddsen med en blackjackstrategi. Grundläggande blackjackstrategi skapas för att vinna fler av era bra händer och förlorar mindre av din dåliga händer. Denna strategi kallas Perfect Blackjack, eftersom det inte finns ett bättre sätt att spela spelet! Korten är Ace till 9 plus fyra Tios Chansen att någon nummer slås är 7,7%. Den vanligaste blackjack-regeln är att givaren står på alla 17s. Om Blackjack dealern kortet är sju eller högre, måste du spela upp till sjutton.

I detta fall måste dealern fortsätta att ta kort tills hans totalt är 17 eller större. i givarens hand räknas ett ess alltid som elva, om möjligt utan att dealern går över 21. När du får 12 uppåt med dina två första kort bör du alltid stå. Detta beror på att även med 12 finns en 31% chans du kommer byst. Så även på tolv behöver du en 5,6,7,8 eller 9 att göra det värt risken, men det är bara 38% chans att det händer. Att slå på något högre än tolv skulle vara ännu mer farliga. Òhere finns vissa undantag till detta står på 12 uppåt regel. Detta är särskilt viktigt när dealern har ett ess. När givaren får en 10 finns det också en 61% chans det kommer att få en 7 eller högre och så inte byst. Detta innebär att det är en 39% chans det inte att få dessa kort men även då det fortfarande kan inte byst på tredje kortet eller fjärde och så vidare. Du bör försöka få mellan 17 och 21 utan busting om detta är möjligt.

Alltid dubbla din insats när du får tio eller elva och banken har en 5 eller 6 eftersom oddsen är mycket i din fördel att du vinner denna insatsen för flesta gånger om du är mycket otur. Du kan multiplicera din normala satsa genom 40 att bestämma hur mycket att lägga på bordet för en session av lek. Om du satsar $3 i taget, kommer $120 att räcka. Med $6 satsningar, kommer att behövas ca $240. Du kan även hedge och ta mindre, omkring $50 för spel på $2 och $100 för $5 satsningar, men som skär det lite för tunn. Spela bara med pengar du har råd att förlora, som inte kommer att påverka dig ekonomiskt. Försöker du dubbla din insats vid bordet. Om du gör, lämna på en gång. Om du förlorar, förlora mer än du ta med till bordet. Du kan ange en förlustgräns. Den första förlusten är billigast. Hålla kontroll över dina känslor och dina pengar, och du blir en vinnare.

Wordpress God

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *