Online Poker Table Etiquette – Online Poker Advisor

Dåligt bordsskick upprörd de andra spelarna och, under vissa omständigheter kan få dig utsparkad från spelet. Viktigare, om du inte följer dessa outtalade regler, kommer att dina motståndare märka dig som en rookie och börja attackera dig vid varje tur. Medan stora spelet poker kan vara ett sätt att tjäna pengar, är dess huvudsyfte att ge spelare en angenäm upplevelse – att vara roligt. Och det kan inte vara roligt om även en av de personer du spelar med är oförskämd, stötande, förolämpande eller trotsiga av antingen uppsättning regler, spelet och artighet.

Naturligtvis, kanske nykomlingar inte alltid vet vad dessa regler är, så här är en lista, främst för dem. Men även om du är en regelbunden spelare eller härdade pro, Läs dem: det kan vara att du kan hitta ditt eget beteende anges så vidrig. Och du kan även besluta att ändra det: gör… Vara alltid artig – du är bland vänner och potentiella vänner. Ber om ursäkt när du agerar ur tur eller göra några andra misstag (alla snubblar någon gång eller en annan, bara försöka hålla det till ett minimum, och säga förlåt när du gör). Vara uppmärksam, titta på spelet, vet när det är din tur. Spela tur är en tydlig signal till dina motståndare att ditt sinne är någon annanstans, inte på spelet, och de kommer att dra nytta av detta. Kolla den minsta buy-in – spelare sitta ner utan att det är orsaken till alltför många tvister.

Lyssna på din IPod eller vad, om du måste, men se till att du kan höra allt som sägs en tabellen och ger spelet din absolut prioritet. Spela är så fort du kan – du kommer att behöva göra upp ditt sinne förr eller senare, och förr bättre. Kom ihåg att tystnad är alltid att föredra att kommentar, skämt, prat, sång eller någon annan avledning. Tala om ett fel gjorts i beslut eller krukor. Långt ifrån nosey, det är din plikt (men vara säker på att din fakta!). Gör inte… Skryta eller stöna under en hand – kan det ofta vara bra att en eller flera av de som fortfarande spelar (det är bättre att inte göra det efter handen, antingen). Kommentera handen medan det pågår fortfarande. Var särskilt noga med att inte påpeka möjliga (eller riktiga) stegar och färger på bordet. Ge råd eller förväntar sig det från andra. ”En spelare till en hand” är regeln. Hetsa en spelare syna, höja eller lägga dig, oavsett om du är i handen eller inte. Det är höjden av dåligt uppförande.

Frossa i obduktioner och bad beat berättelser – vill ingen veta, även om de låtsas, av artighet. Svär – det är alltid kränkande för någon. Säg en förlorare hur de bör har spelat – det är inte bara arrogant, det är dumt att utbilda någon som kan göra misstaget igen, till din vinst. Inte be om e-postadresser eller erbjuda yours. Som kan få dig preskriberad. Inte klaga på långsam spelare – förseningen kan mycket väl vara i en dålig anslutning. Inte vara i maskopi, liksom att höja en vän (eller dig själv på en annan dator) till en yr belopp för att tvinga ut en tredje spelare; webbplats detektiver tittar. Skapa inte extra konton – det kan få alla dina konton frysta.

Wordpress God

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *