Pokerturneringstips – Online Poker Advisor

Single Table turneringar i enda tabell turneringar, är det viktigt att spela tätt i ett tidigt skede av turneringen, men kapitalisera på bra händer. Allt som krävs är en stor pott, då du kan rida den och vänta på din nästa stora hand som spelarna slå varandra ur turneringen. Var försiktig med att spela aggressivt på kopplade färgkort. Deras värde är lägre än du förväntar dig eftersom människor kommer att vara kort staplade. Om du fortfarande ringa, bara så nära början av turneringen. När du är nere de senaste åren och mörkarna blir mycket stora, aggressiv kan lek och blind stjäla vara mycket effektiv. Kom ihåg att med färre spelare vid bordet, svagare händer som par är mycket starkare – se till att du hålla på den aggressiva med dessa händer och fortsätta att skopa upp persienner att upprätthålla din markerledning.

 

Var uppmärksam och hålla koll på de spelare som du tävlar mot eftersom du kan stöta på dem igen om du fortsätta spela enbordsturneringar med samma buy-in. Om du hittar dig själv kort staplade (ont om marker), vänta på rätt ögonblick att gå all-in och dubbla din stack. Det är allt eller inget – desperata tider kräver desperata åtgärder! Multi Table turneringar Multi table-turneringar är verkligen live casino utan registrering en fråga om tålamod. Med ibland hundratals spelare i en turnering vill du plocka dina strider mycket noga i de tidiga stadierna. Ofta i stora turneringar hittar du ‘lösa’ spelare. Identifiera de spelarna tidigt och göra dem ditt mål för den stora handen som du så småningom kommer att ha. När handen delas ut till dig, rulle dem i och slå dem med stora satsningar.

 

Om du kan öka din stackstorlek avsevärt på en eller två av dessa händer, kan du rida ut turneringen ett tag som du titta på andra spelare slå ut varandra. Vänta tålmodigt på dina händer, de kommer. Som Pete ‘The Beat’ skulle säga, ”inte attackera den stor stacken”. Detta är av central betydelse i turneringsspel – ditt mål bör vara att knock-out spelare med mindre stackar än du. De kommer bara gå mot dig om de har en mycket solid hand, så att stjäla mörkarna och ”mobbning” dem ur krukor är ett bra sätt att öka din egna marker. Du kommer så småningom lämnar en shortstackade spelaren med inget val utan för att syna din höjning och gå all-in med en medioker hand och skjut du hans eller hennes marker på vägen ut ur turneringen.

 

Om korten inte går din väg och du kör låg på marker i ett senare skede av turneringen, överväga att gå all-in före floppen att försöka stjäla mörkarna även om din hand inte ser så bra, snarare än att vänta och går all-in på floppen. Multi table-turneringar kan ofta senast timmar, så var beredd för en lång Gambling Capital värderas till omkring händelse och takten själv. Placera dina insatser klokt och upprätthålla koncentrationen. förfriskningar finns mycket viktigt. Om turneringen ger tid för pauser, utnyttja dem. Som med Poker tar i allmänhet turneringsstrategi tid att bemästra. Håll dessa tips i åtanke och öva ditt spel, kommer du vara redo för WSOP på nolltid!

Wordpress God

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *