Reglerna för poker

Del och hylsa spelas Poker från 2 till 9 spelare med ett traditionellt spel 52 kort. De två Joker kort är värdelösa och måste tas bort från spelet. Ett spel hålls i successiva rundor efter som en eller flera spelare vinner eller dela potten det vill säga alla satsningar engagerade i mitten av tabellen av spelare under inningen. I slutet av en runda, när en spelare har förlorat alla sina marker, återtar han permanent från spelet. Detta avslutar teoretiskt när en spelare har eliminerat alla sina motståndare och har återhämtat alla marker framför honom. För att inte dra på, kan spelare håller dock i förväg att spela i en begränsad tid eller stoppa när ett visst antal spelare har avskaffats.

Vinnaren är sedan den rikaste spelaren på bordet. Källare och chips i början av spelet, varje spelare får hans källare. Detta är en fast och identiska antal polletter. Dessa är i olika färger för att tydligt särskilja deras värde. För en initiation, jag råder dig att spela med fyra typer av chips / värde: 1, 2, 5 och 10. I området i närheten finns det ”professionella” portföljer av pokermarker av högsta kvalitet. Du kan köpa den på internet. Deras pris är dock fortfarande relativt höga. En alternativ lösning är att ta ”valuta” eller trä bönder från brädspel lådor. I början av spelet, måste varje spelare ha samma antal marker, så att inte gynna vissa spelare. Faktiskt mer marker du har, desto mer kraftfulla ni är vid ett pokerbord. Återförsäljare kommer du att se mycket snabbt att poker är ett spel som kräver en hel del manipulation både när det gäller kort och marker när det inte spelas på internet. En lösning är att engagera en extern givare. Han spelar inte men behandlar fördelningen av kort och förvaltningen av marker. Spelarna är i sin tur då anses fiktiva givare. Detta rekommenderas särskilt för inledande spel och spel med ett stort antal spelare.

I avsaknad av en extern givare, spelarna i tabellen kommer att uppfylla denna funktion i sin tur: vi talar om effektiv givare. I våra spel spela utan en extern givare. För att verkligen förverkligas som är en givare (fiktiva eller effektiv), lade vi innan spelaren en speciell token som kallas ”knappen”. Att vara ”knapp” innebär att vara fiktiv givaren. Denna ståndpunkt är den bästa positionen i poker eftersom, på auktion, talar en spelare ”knappen” senast, så han vet redan vad andra spelare har gjort och kan prata med att redan ha en massa information om andra spelare.

Vad i de olika varianterna av open poker, spel kallas mörkar. Detta är två tvingade satsningar som uppkommer innan den första kort affären. De två spelarna att satsa är alltid de till vänster om dealern. Spelaren direkt till vänster är skyldig att satsa blinda. Nästa spelare till vänster tvingas satsa de superblind vars värde är dubbelt som blind. Under spelet ökar värdet av blinda, eftersom de kvarvarande spelarna förväntas ha fler marker. I turneringar fördubblas till exempel blinda varje halv timme. Så får vi mycket höga mörkarna i slutet av turneringarna. Värdet av superblind är dock alltid dubbelt så blinda. Affären The Dealer plockar upp den 52-korts kortlek, som han slår samvetsgrant. När snittet görs, dealern tar förpackningen i hand och distribuerar korten en efter en.

Affären är medurs och ett kort i taget med början på spelaren till vänster om dealern. Antalet kort varierar beroende på pokervarianter. I texas hold’em distribuerar vi 2 kort. De två korten fick kallas ”stängt” eftersom endast de spelare som har dem i handen är medvetna om det. Dessa två kort är därför privat räcka av varje spelare. När som helst av rundan måste dessa två kort kvar framträdande och nedåt på bordet. Naturligtvis, kan varje spelare konsultera sin igen när han vill. Ingen spelare kan slutligen hålla sig underrättad om kort av sina motståndare.

Wordpress God

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *