Tiltning i poker

Luta är en av de vanliga och kontrollerbar misstag spelarna, både erfarenhet och oerfarna gör. Om du är osäker om vilken exakt luta är, det är enkelt. En person på tilt är någon som har låtit sina känslor att ta kontroll över sitt spel och inte till bättre antingen. En person som lutar har i de flesta fall förlorat en mycket stor hand och vindar upp gå överbord till omfattningen av bortom kontroll. Slutresultatet av att spela med dina känslor är alltid detsamma. Spelare som lutar förlorar! Anta att för ett ögonblick du spelar i en turnering och strax innan bubblan du titta på en motståndare som lös en ganska stor hand mot någon som hade turen att träffa floden.

Handen slå inte exakt honom ur spelet, men det lämnade honom frustrerad nog att han började höja och ringer ner fler händer än normalt tills han så småningom tog sig ur sitt eget elände. Han gick från markerledare chip idiot i en fråga om ett fåtal händer. Detta lutar. Inte bara har spelaren tillåten hans ilska och frustration att konsumera honom, men han har huvudsakligen gett upp på hela spelet det ögonblick han förlorade stora handen. Det har hänt att bästa av oss. Undvik att luta till varje pris förstå när du inte sitter vid din bästa känslomässigt. Om en hand har du upprörd eller frustrerad, du är mer benägna att göra misstag, och misstag är vad kostar spelare pengar. Det kallas disciplin. Du måste undvika denna situation genom antingen att ha ett fast grepp om dina känslor eller i händelse av att du befinner dig luta, du bör få upp och lämnar spelet.

I den sannolikt huva att du deltar i en turnering, klicka på knappen ”stå över nästa hand” och gå därifrån för några minuter. Ta en bit för att äta, eventuellt en drink eller sluta för dagen. Allt för att få lugn behövs för att kunna sitta och spela ditt bästa. Du behöver ha ditt huvud i spelet och det är inte möjligt när du fortsätter att återskapa frustrationen från en förlorad pott eller en dålig sikt. Var uppmärksam och vara fokuserad. Annars hittar du din bankrulle utarmat innan du har chansen att plocka tillbaka upp. Dra nytta av en spelare på Tilt om du befinner dig vid ett bord där en spelare klart luta, trotsigt Använd detta till din fördel. Dra nytta av någon på tilt anses döda pengar ändå.

Oddsen är han har kommer att förlora sina pengar hur som helst – varför inte låta det vara du. De förstår inte när man ska gå bort och ofta kommer att försöka kompensera för eventuella förluster som uppkommit under en viss session. Att krossa dem du helt enkelt anpassa sig till sitt spel och deras spelmönster. Om deras spelar lösare än väntat, strama upp spelet lite och göra dem betala för sina händer. Ju fler händer de fortsätta att förlora, desto mer sannolikt kommer de försöka vinna det tillbaka. Du bör aldrig någonsin göra narr av eller förvärra spelaren i samma token. Du vill ha dem att luta, inte lämna ditt bord.

Wordpress God

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *